solyanreklam
sagreklam

Adanalıların Başkan Sözlü Sevgisi Yol Kestiriyor Traktörle Makam Aracının Önünü Kesti, Sarılıp Meyve İkram Etti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın Doruk ve Birkent Mahalleleri’nde hemşerileri ile buluştu.

Adanalıların Başkan Sözlü Sevgisi Yol Kestiriyor  Traktörle Makam Aracının Önünü Kesti, Sarılıp Meyve İkram Etti
  • 23 Kasım 2018, Cuma 11:40
 

TRAKTÖRLE MAKAM ARACININ ÖNÜNÜ KESTİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hemşerileri ile buluşmaya devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarından gece geç saatlere kadar sahada çalışmalarını sürdüren Başkan Sözlü’nün hafta sonu ilk durağı Ceyhan oldu. Adana’dan Ceyhan’a gitmek üzere yola çıkan Başkan Sözlü’nün makam aracını gören bir vatandaş traktörle makam aracının önünü keserek durdurdu. Traktörden inerek Başkan Sözlü’ye sarılan vatandaş, O’na traktörde yüklü meyvelerden ikram etmeyi ihmal etmedi.

İKİNCİ DÖNEM PROJELERİ HAZIR

Adana’nın dört bir yanında adil hizmet ilkesi, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışı ile hemşerilerinin refah toplumuna katılmasını arzulayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, doğduğu topraklarda, Ceyhan’da Doruk ve Birkent Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi, onların sorunlarını dinledi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki ikinci döneminde hayata geçireceği projeleri anlattı.

“YAŞAYAN KÖYLERİN SAYISI ARTMALI”

Kırsalda yerinde kalkınma projeleri ile çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan, çocuklarının geleceğini, evinin rızkını topraktan çıkaran hemşerilerinin yüzünü güldüren Başkan Sözlü, buralarda yaptığı konuşmalarda Adana’da 21. Yüzyıla yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırdıklarını, yaşayan köylerin çoğalması gerektiğini ifade etti.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık