9. Engelliler Kariyer Günü Sona Erdi!

9. Engelliler Kariyer Günü 11 Mart 2016 Cuma günü Beşiktaş Evlendirme Dairesinde gerçekleş...

9. Engelliler Kariyer Günü Sona Erdi!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi’nin Galatasaray Rotaract Kulübü işbirliğiyle düzenlediği “Engelliler Kariyer Günü” bu yıl dokuzuncu yaşına girdi. Firmalarla, iş arayan engelli vatandaşları bir araya getirerek iş dünyasında engelleri kaldırmayı hedefleyen Engelliler Kariyer Günü, Beşiktaş Belediyesi desteğiyle Beşiktaş Evlendirme Dairesinde gerçekleşti.

Kariyer gününde, iş arayışında olan engelli vatandaşlarımız, personel arayışında olan kurum - kuruluşlar ve bu alanda faaliyet gösteren dernek ve vakıflarla bir araya geldi.

Engelliler Kariyer Günü 11 Mart 2016 Cuma günü 11.30–16.30 saatleri arasında Beşiktaş Evlendirme Dairesinde gerçekleşti. Etkinlik alanına ücretsiz ring seferleri düzenlenerek engelli vatandaşlarımıza kolaylık sağlandı.

Etkinliğe katılan Beşiktak Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok katılımcılara teşekkür ederek sertifikalarını teslim etti.

*Fotoğraflar Engelli Koordinasyon Merkezi üyemiz Deniz Dikkaya tarafından çekilmiştir.