solyanreklam
sagreklam

6 Buçuk Milyon TL Yatırımla 7 Bin 500 Tonluk İçme Suyu Deposu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçe merkezine daha sağlıklı, kaliteli ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için 6 buçuk milyon TL yatırımla 7 bin 500 tonluk depo inşaatına başladı....

6 Buçuk Milyon TL Yatırımla 7 Bin 500 Tonluk İçme Suyu Deposu
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 18:27

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçe merkezine daha sağlıklı, kaliteli ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için 6 buçuk milyon TL yatırımla 7 bin 500 tonluk depo inşaatına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hazırladığı projelerle Manisalıların yaşam standartlarını yükseltiyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde büyük bir proje daha hayata geçiriliyor. İlçe merkezine daha sağlıklı, kaliteli ve kesintisiz sistemlerle su ulaştırmak için 7 bin 500 tonluk içme suyu deposunda inşaat çalışmaları başladı. 6 buçuk milyon TL’lik yatırım tamamlanınca ilçe merkezinde ikamet eden vatandaşlara modern sistemler üzerinde içme suyu temin edilecek.
Çağdaş sistemler Manisalıların hizmetine sunuluyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, idare olarak çağdaş hizmetleri Manisalıların hizmetine sunmak için çalıştıklarını ifade ederek, “17 ilçede tam anlamıyla bir dönüşümü yaşatmak için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İl genelinde hayat verdiğimiz projeler ile hemşerilerimiz birer birer hak ettikleri hizmetlere kavuşuyor. İlçe merkezleri ve mahallelerdeki yaptığımız işler, Manisalıların refah seviyesini hep bir üst noktaya taşımak için vücut buluyor. Soma ilçe merkezinde de daha sağlıklı ve uzun yıllar kullanılacak olan bir içme suyu deposu için çalışmalarımıza başladık. 7 bin 500 tonluk içme suyu deposuna 6 buçuk milyon TL yatırım yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelindeki yatırımlarımız katlanarak büyüyecek” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık