solyanreklam
sagreklam

5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun!

Beşiktaş Belediyesi, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) iş birliğ...

5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaşlı Öğrencilerden Rehberim Doğa Sergisi!

Beşiktaş Belediyesi ve ÇEKÜL iş birliğiyle; kentlerde yaşayan çocukların, yaşadıkları çevrenin doğal ve kültürel mirasını tanımaları ve koruma bilincini yaşayarak öğrenmeleri için bir eğitim programı hazırlandı.

Doğa, kültür ve insan arasındaki ayrılmaz ilişkiyi temel alan “Rehberim Doğa Eğitim Programı” ile, 2017 yılı içinde ilçemizde bulunan tüm okullardaki öğretmenlere geri dönüşüm atıklarının toplanması ve değerlendirilmesi konusunda eğitimler verildi. 11’i devlet okulu, 12’si özel okul olmak üzere toplam 23 okula verilen eğitimler neticesinde öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları çalışmalar, 5 Haziran Salı günü Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde sergilenecek. Açılış konuşmalarıyla başlayacak olan program, tanıtım filminin gösterilmesi ve katılım belgelerinin sunulmasıyla devam edecek. Etkinlik, katılımcı öğrenciler için düzenlenecek olan tiyatro gösterisi ve sergi turuyla sona erecek.

Serginin sona ermesiyle öğrencilerimiz, Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç ile Ortaköy Meydanı’nda bir araya gelecek. Çevre farkındalığı konusunda çocuktan yetişkine herkesi bilinçlendirmeyi hedefleyen etkinlikte öğrenciler, belediyemiz temizlik işçilerine karanfil verecek.

Tarih: 5 Haziran 2018 Salı
Saat: 10.30 - 12.30
Yer: Mustafa Kemal Merkezi
Adres: Akat Mah. Uğur Mumcu Cad. No: 8 Beşiktaş


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık