4. Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali

4. Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali 9 Aralık'ta başlıyor...

4. Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi bu sene dördüncüsü gerçekleşecek olan "Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali"ne ev sahipliği yapıyor.

Beşiktaş Antikacılar ve Sahaflar Derneği’nin antika kültürünü genç kuşaklara tanıtmak ve antika esnafının ekonomisine can vermek amacıyla düzenlediği festival 9-17 Aralık 2017 tarihleri arasında Beşiktaş Deniz Müzesi’nde gerçekleşecek. Festivale İstanbul ve Beşiktaş’ın en seçkin antikacıları katılacağı gibi Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda sanatçı katılım gösterecek.

Bir döneme damgasını vuran plaklar, eski gazeteler, objeler, fotoğraf makinaları, tesbih ve resim gibi nostaljik ürünlerin sergileneceği festivalde aynı zamanda Türk-Osmanlı eserlerinin en nadide parçaları da ziyaretçilerin beğenilerine sunulacak. Antika bir esere sahip olmak ya da nostaljiyi derinden yaşamak isteyenler, bu festivalde kurulan stantları her gün 10.00- 20.30 arasında ziyaret edebilirler.

Tarih: 9-17 Aralık 2017
Saat: 10.00-20.30