solyanreklam
sagreklam

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 17:19

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıldönümü dolayısıyla Diyarbakır Valiliği önünde tören düzenlendi. Törene, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Sinan Yayla, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, askeri ve mülki erkan, gaziler ile şehit yakınları katıldı.

Tören, Anıtpark’taki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Valilik binasında tebrikat kabul töreni yapıldı. Tebrikat kabul töreninin ardından Başkan Atilla, Vali Güzeloğlu ve 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Sinan Yayla, araç üzerinden törene katılanları selamladı.

Daha sonra askeri bando ve halk oyunları ekibi sahne aldı, resmigeçit töreni yapıldı. Törenin ardından Başkan Atilla, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık