solyanreklam
sagreklam

3. Dağlarca Şiir Ödülü!

3. Dağlarca Şiir Ödülü, 15 Ekim Pazar günü Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan tö...

3. Dağlarca Şiir Ödülü!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi tarafından, PEN Yazarlar Derneği ve Türkiye Yazarlar Sendikası'nın desteğiyle Fazıl Hüsnü Dağlarca anısına düzenlenen Dağlarca Şiir Ödülü, Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek törenle sahibine sunulacak.

Koordinatörlüğünü Yasemin Arpa’nın üstlendiği Dağlarca Şiir Ödülleri’nin tasarımı Erkal Yavi, heykeller ise heykeltıraş Dinçer Güngörür tarafından yapıldı. Ödülü kazanana “Ödül Belgesi” ve “Ödül Plaketi” ile 15.000 TL (on beş bin) para ödülü verilecek.


Dağlarca Şiir Ödülü’nün üçüncü yılında bir ilke imza atılıyor. Dağlarca’nın resim dünyasına olan ilgisine teşekkür için 22 ressam bir araya geliyor. “Dağlarca İçin… Resim / Sesim” sergisi Dağlarca Şiir Ödül Töreni’nin yapılacağı 15 Ekim 2017 akşamından 25 Ekim 2017 tarihine kadar Akatlar Kültür Merkezi’nde gezilebilir.

Sergiye eserleriyle katılan sanatçılar şöyle: Figen Batı, Esra Bilo, Hülya Botasun, Rıfkı Demirelli,Yücel Dönmez, Bahri Genç, İclal Erentürk Güçsav, Müfit İşler, Şükrü Karakuş, Yavuz Kılıçer, Bahar Kocaman, Ahmet Özel, Ahmet Özol, Ayşe Öztürk, Celalettin Tandoğdu, Korkut Tiryaki, Emine Tokmakkaya, Sabahattin Tuncer, Recep Türüng, Hülya Yazıcı, Erol Yıldır, Ruşen Eşref Yılmaz.

Dağlarca Şiir Ödülü Programı:
15 Ekim 2017 Pazar, Akatlar Kültür Merkezi

17.00: “Dağlarca İçin… Resim / Sesim” sergi açılışı ve kokteyl
18.00: Ödül töreni


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık