solyanreklam
sagreklam

3 Aralık Dünya Engelliler Günü!

Beşiktaş Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü yoğun bir etkinlik programıyla kutl...

3 Aralık Dünya Engelliler Günü!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun!
Beşiktaş Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Engelsiz Yaşam Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Azerbaycan Dostluk Parkı içerisinde açılan Engelsiz Yaşam Evi, Beşiktaş Belediyesi’nin engelli bireylere “Engelsiz Bir Yaşam” kazandırdığı yeni bir merkez olma özelliğini taşıyor.

Açılık törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok, BJK Bedensel Engelliler Spor Şubesi Genel Menajeri ve Beşiktaş Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Göksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören protokol konuşmaları ile devam etti. Başkan Hazinedar, açılış töreninde yaptığı konuşmasında engellilerle iki gün projesine dikkat çekti. Başkan, “Beşiktaş Belediyesi’nin tüm çalışanları bir engelli vatandaş ile yılda 2 gün birlikte geçirip, sinema, tiyatro gibi sosyal aktivitelere gidecek” şeklinde konuştu.

Ardından Azerbaycan Dostluk Parkı içerisinde toplanan kalabalık Fulya Sanat’a doğru yürüdü. Başkan Hazinedar ve engelli vatandaşlar; Ellerinde “Farklılıklarımız Birlikteliğimize Engel Değil, Engelleri Birlikte Aşalım ve Engel Sizsiniz” yazılı dövizlerle engelsiz bir dünya için yürüdüler.

Yürüyüşün ardından Fulya Sanat’a ulaşan kalabalığı, sergi, müzik, dans ve tiyatro gösterileri karşıladı. Pek çok farklı etkinlikle dopdolu bir gün geçiren engellilerimiz ve vatandaşlarımız farklılıkların birlikte yaşamaya engel olmadığını gösterdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık