23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı geleneksel çocuk şenliğ...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi’nin Çilekli Spor Tesisleri’nde düzenleyeceği “23 Nisan Çocuk Şenliği” her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbullu çocukların buluşma noktası olacak. 23 Nisan coşkusunun yaşanacağı alanda çocuklar, kendileri için kurulan renkli oyun alanlarında eğlenecek.

Konserler, dans gösterileri, yarışmalar ve oyunların gerçekleşeceği şenlikte çocuklar, en sevdikleri şarkılar eşliğinde oyunlar oynayacak, sürpriz hediyeler kazanacak ve 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacak.

23 Nisan 2017 Pazar günü, sihirbazlar, palyaçolar ve akşam saatlerine kadar devam edecek olan gösterilerin yer alacağı etkinlik saat 12.00 itibarıyla Çilekli Spor Tesisleri’nde başlayacak.

Tarih: 23 Nisan 2017 Pazar
Saat: 12.00 - 18.00