solyanreklam
sagreklam

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Heykel Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saygı duruşu ve İstiklal

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI
  • 30 Nisan 2018, Pazartesi 0:00
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Heykel Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa geçildi.

100. Yıl İlkokulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına Yenişehir Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, Garnizon Komutanı Albay Hakan CİRİT, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, AK Parti İlçe Başkanı Adnan KAMIL, Belediye Meclis Üyelerimiz, ilçe protokolü, siyasi parti başkan ve yöneticileri, STK başkan ve yöneticileri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, öğrenciler tarafından okunan şiirler ve halk oyunları gösterilerinin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık