23 Nisan Ödüllü Resim Yarışması!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ödüllü Resim Yarışması için başvurular başladı.

23 Nisan Ödüllü Resim Yarışması!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında "Atatürk ve Çocuklar" temalı bir resim yarışması düzenliyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ödüllü Resim Yarışması

Tema: Atatürk ve Çocuklar

• Yarışma 6-13 yaş arası çocuklara açıktır.

• Her çocuk en fazla üç resimle yarışmaya katılabilir.

• Resimlerin arka yüzüne öğrencinin adı-soyadı, okulu, yaşı ve iletişim bilgisi mutlaka yazılmalıdır.

• Resimler istenen teknikle, A3 boyutunu aşmayacak şekilde her tür kâğıda yapılabilir.

Son katılım tarihi: 14 Nisan 2017 Cuma

• Resimler, Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Eda Aydın’a teslim edilecektir.
E-posta: [email protected]
Telefon: 0212 319 42 42 Dahili No: 3018

• Beşiktaş Belediyesi çalışanlarının ve birinci dereceden yakınlarının çocukları yarışmaya katılamaz.

• Kazananların isimleri 17 Nisan 2017 Pazartesi günü Beşiktaş Belediyesi’nin web sitesinden duyurulacaktır.

Yarışma Şartnamesi İçin Tıklayınız.