solyanreklam
sagreklam

23 NİSAN COŞKUSU MUDANYA’DA YAŞANACAK

23 NİSAN COŞKUSU MUDANYA’DA YAŞANACAK

23 NİSAN COŞKUSU MUDANYA’DA YAŞANACAK
  • 21 Nisan 2016, Perşembe 0:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle ilçede dolu dolu yaşanıyor. Okullarda gerçekleşen tiyatro gösterilerinin yanı sıra 23 Nisan günü Mütareke Meydanı’nda çocuklar için etkinlik düzenlenecek.  

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle dolu dolu yaşanıyor. Uğur Mumcu Kültür Merkezi ve on iki ilkokullarında öğrencilere yönelik düzenlenen “Nasreddin Hoca ve Hayvan Dostları” adlı çocuk tiyatrosu ile minikler eğlenceli zamanlar geçirirken, hayvan sevgisi de miniklere aşılanıyor.
MÜTAREKE MEYDANI’NDA ŞENLİK VAR
Gerçekleşecek resmi törenlerin ardından 23 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’da İskele Meydanı’ndan bayraklarla başlayacak kortej yürüyüşü ile bayram coşkusu devam edecek. Mütareke Meydanı’nda son bulacak olan yürüyüş sonrasında etkinlikler gerçekleşecek. 3 Mili Gram Grubu’nun konseriyle başlayacak olan etkinliklerde Mudanya Belediyesi Halk Dansları ekipleri de sahne alacak. Çocuklar için illüzyon gösterilerinin de yer alacağı etkinliklerde çocuklara özel yarışmalar da düzenlenecek.  
BAYRAM COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAYALIM
Mudanya olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en güzel şekilde kutlamak istediklerini belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Çocuklarımızın bu özel ve güzel günlerini birlikte kutlamak için belediye olarak bir dizi etkinlikler düzenliyoruz. Tüm çocuklarımızı bu etkinliklerimize bekliyor, bayram coşkusunu birlikte yaşamak istiyoruz” dedi. Çocuklara iyi bir gelecek bırakmanın kendileri için en önemli görevlerden biri olduğuna da dikkat çeken Türkyılmaz, “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi bir milletin ilerlemesindeki temel taş çocuklardır. Çocuklara gereken değeri verirseniz, ilgiyi, şefkati gösterirseniz, onlar da bir gökkuşağı edasıyla geleceği renklendireceklerdir” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık