solyanreklam
sagreklam

23 Nisan Coşkusu Çocuk Festivalinde Yaşatılıyor

23 Nisan Coşkusu Çocuk Festivalinde Yaşatılıyor

23 Nisan Coşkusu Çocuk Festivalinde Yaşatılıyor
  • 23 Nisan 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz tarafndan çocuklara armaan edilen 2.Uluslararas Çocuk Festivali ikinci ve son gününde de youn ilgi gördü.

23Nisan’da çocuklarn doyasya elenmesini salayan festivalin ikinci gününde de çocuklar ve aileleri festival alann doldurdu.  Açk alanlar, çim alanlar, serbest etkinlik alanlar, oyun parklar, büyük salon, çok amaçl salon ve küçük salonda gün boyu devam eden etkinliklerde çocuklar yine birbirinden elenceli sürpriz etkinlikler karlad.

kinci gün etkinlikleri kapsamnda Kongre ve Sergi Saray’nn büyük salonunda Sevgi Bahçesindeki Aaç Tiyatro Oyunu, Harika Kanatlar Çocuk Müzikali ve halk oyunlar gösterileri çocuklar elendirirken, çok amaçl salonda gerçekletirilen tfaiye Konulu Resim Yarmalar, Yangn Savaçlar Eitim Yarmas, Mini Robocup Turnuvalar ve Bilimsel Sahne Gösterisi çocuklarn merakl baklarna sahne oldu.

DJ ve animatörlerin gösterileri, serbest illüzyon gösterileri, pandomim gösterileri, ve yarmalarla 23 Nisan’n tadn çkaran çocuklar festival alann terk etmek istemedi. Son dönemlerin popüler programlarndan biri olan Survivor yarmas konseptinde hazrlanan alan ise festivalde, çocuklarn en çok ilgi gösterdii alan oldu. Gün boyu süren etkinliklerde gönüllerince ve özgürce elenen çocuklar, bayram gibi bir festivali daha geride braktlar.

“Çocuum heyecanla bu festivali bekliyordu”

Çocuu ile festival gününü iple çektiklerini belirten ve olu brahim Ali Ay’ festival alanna getiren Meral Ay, “Festival gerçekten çok harika olmu. Yamur yanca festival olmayacak diye çok korkmutuk. Çünkü uzun zamandr sosyal medyadan takip ediyorduk. Olum da heyecanla bu festivali bekliyordu. Arkadalarma da tavsiye ettim, onlarda gelecek. Sürekli tiyatrolar, festivaller oluyor. Burhanettin Bakann hizmetlerinden çok memnunuz” eklinde konutu.

“Mersin Mersin olal böyle etkinlikler görmedi”

Kz Hiranur’u festivale getiren Ceren Suba “nternet araclyla festivalin olduunu örendim. Festivali süper buldum. Çok güzel bir festival, kzm çok eleniyor. Burhanettin Bakanmza çok teekkür ediyoruz. Mersin Mersin olal böyle bir etkinlik görmedi. nann çok beendim. Girite eime de söyledim. Mersin’de daha önce böyle etkinlikler yoktu” dedi.

Festival alannda tekvando yapan çocuklarn izlemeye gelen Vedat Düzgüner, “Bu gördüünüz çocuklar bizim çocuklarmz. Büyükehir Belediyesi’nin etkinliklerinden hayli memnunuz. Çocuklarmz da çok memnun. Dar çkyorlar ve mutlu oluyor. Burada her yatan çocuk var.  Çocuklarmz için yaplan bu festivaller hem ehrimizin adnn da duyulmasn salyor hem de bu güzel hava da ailelerin çocuklar ile birlikte tadn çkarmasn salyor.  Burhanettin Bakana ve Büyükehir Belediyemize çok teekkür ediyoruz” ifadelerini kulland.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık