solyanreklam
sagreklam

23 Nisan Çocuk Karnavalı!

Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı zengin bir programla kut...

23 Nisan Çocuk Karnavalı!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

23 Nisan Coşkusu Beşiktaş’ta!
Beşiktaş Belediyesi'nin Çilekli Spor Tesisleri’nde düzenlediği “23 Nisan Çocuk Karnavalı” her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbullu çocukların buluşma noktası oldu. 23 Nisan coşkusunun yaşandığı alanda çocuklar, kendileri için hazırlanan renkli oyunlarla, müzik ve dans gösterileriyle eğlendi.

Çocuklar Özgürce Oynasın Diye…
Konserler, müzik ve dans gösterileri, yarışmalar ve pek çok etkinliğin gerçekleştiği çocuk karnavalında çocuklar, en sevdikleri şarkılar eşliğinde oyunlar oynadı, sürpriz hediyeler kazandı ve 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.

23 Nisan 2016 Cumartesi günü, yoğun bir programla akşam saatlerine kadar devam eden gösterilerin yer aldığı etkinlik saat 12.00 itibarıyla Çilekli Tesisleri’nde başladı.

23 Nisan Çocuk Karnavalı'nda; konserler, müzikler, halk oyunları, Beşiktaş Çocuk Korosu, 10.000 top ile balon yağmuru, resim yarışması, bilim şovları, şarkı yarışması gibi birbirinden farklı etkinliklerle çocuklar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. “23 Nisan Çocuk Karnavalı” programına Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş ve İstanbul’da yaşayan çocuklar ve aileleriyle birlikte binlerce vatandaş katıldı.

OMO’dan çocuklara 10 bin top hediye...
2004 yılından beri “Kirlenmek güzeldir” felsefesiyle, çocukların deneyimleyerek ve keşfederek öğrenmelerine destek olan OMO 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Çilekli Çocuk Festivali’nde 10 bin topu festivale katılan çocuklara açık havada daha fazla oyun oynamalarını teşvik etmek amacıyla hediye etti.

Nestlé Pure Life ile 23 Nisan Coşkusu!
23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayan çocuklar, Nestlé Pure Life standında da eğlenceli atölyelere katıldılar. Mavi Gezegen isimli su atölyesinde suyun dünya üzerinde kapladığı alan, suyun önemi ve hayatımız için kritik olduğu konusunda bilgi edindiler. Gün boyu süren etkinliklerde çocuklar ve ailelerine Nestlé Pure Life ikram edildi.


*23 Nisan kapsamında ücretsiz olarak sahnelenen tiyatro oyunlarımız için tıklayınız.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık