solyanreklam
sagreklam

2017 YILI TAHMİNİ BÜTÇESİ 70 MİLYON 300 BİN TL

2017 YILI TAHMİNİ BÜTÇESİ 70 MİLYON 300 BİN TL

2017 YILI TAHMİNİ BÜTÇESİ 70 MİLYON 300 BİN TL
  • 21 Ekim 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’nci oturumunda 2017 yılı bütçesi 70 milyon 300 bin TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Mudanya Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’inci oturumu CHP’den 13, AKP’den 8, MHP’den 3 üyenin katılımıyla Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 2017 – 2019 Stratejik Planı AKP ve MHP gruplarının red oylarına karşılık oy çokluğu ile kabul edilirken, 2017 yılı Mali Yılı ve İzleyen İki Yıl Bütçesi görüşüldü. Gelir ve Gider Bütçesi ile Bütçe Performansı ayrı ayrı oylandı. Gelir bütçesi oy birliği ile kabul edilirken, Gider bütçesi AKP ve MHP gruplarının red oylarına karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.  
TÜRKYILMAZ, “YAKLAŞIK YÜZDE ELLİ ARTIŞ SAĞLANDI”
Mudanya Belediyesi’nin 2017 yılı bütçesinin gelir ve giderlerinin planlanarak 70 milyon 300 bin TL olarak hazırlandığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, iki yılda bütçede yaklaşık olarak yüzde elli artış olduğunu ifade etti. Bütçenin bugün itibariyle üçte ikisinin gerçekleştiğini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Su ve kanalizasyon işleri belediyelerin sorumluluğundayken bile bu orana kimse ulaşamamış. Bu yıl Mudanya Belediyesi’nin en yüksek performansı gösterdiği yıl olacağına inanıyorum” diye konuştu. Dereköy Mahallesi’nde Aşıklar Tepesi olarak bilenen bölgede ağaçlandırma çalışmalarını gerçekleştiren Mümin Kabadayı anısına “Öğretmen Mümin Kabadayı Koruluğu” isminin verilmesi AKP ve MHP’nin red oylarına karşılık CHP Grubunun oyları ile kabul edildi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık