2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası Sona Erdi!

Beşiktaş Belediyesi 2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası 30-31 Ocak 2016 tarihlerinde MKM'de dü...

2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası Sona Erdi!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

2. Uğur Mumcu Satranç Turnuvası!

Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu ölümünün 23. yılında, Beşiktaş’ta adına düzenlenen satranç turnuvasıyla anıldı.

Turnuvaya çok sayıda yarışmacı ve satrançseverin yanı sıra Uğur Mumcu’nun ailesi ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar katıldı. Turnuva başlamadan önce Mumcu’nun hayatını anlatan kısa bir film gösterimi yapıldı.

Beşiktaş Belediyesi geçen sene Uğur Mumcu anısına Beşiktaş Belediyesi Uğur Mumcu Satranç Turnuvası düzenlemişti. Bu sene 2.si düzenlenen satranç turnuvası 30-31 Ocak tarihlerinde Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleşti.

Turnuva her 3 kategoride 25dk+10 saniye düşünme süresiyle 8 tur olarak yapıldı. 3 rating kategorisinde 400 sporcu kontenjanlı turnuvada toplam 11.500 TL maddi ödül, dereceye giren sporculara Beşiktaş Belediyesi tarafından verildi.

Ödül töreni ise 31 Ocak 2016 Pazar akşamı MKM’de saat 18.00’de gerçekleştirildi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uğur Mumcu Anma Satranç Turnuvası'nın kazananları belli oldu. Farklı kategorilerde başarı elde yarışmacılar, madalya ve para ödülü ile ödüllendirildi. Gecede ödül alma heyecanı yaşayan yarışmacıları yakınları da yalnız bırakmadı.