solyanreklam
sagreklam

Golden City Awards 2016!

Golden City Awards 2016 ödül töreni, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Golden City Awards 2016!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Golden City Awards ödül töreninde “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” kategorisinde ödüle layık görüldü. Başkan Hazinedar, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül gecesine katılarak bir konuşma yaptı.



Golden City Awards, şehirlerin pek çok kategoride projelerle yarıştığı, aynı zamanda yaşam alanlarımız olan kentlere ruh ve hayat veren, toplumun günlük yaşamına değer katan, yaşam kalitesini arttıran tüm alanlarda başarılı bulunan çağdaş şehircilik projelerinin ödüllendirildiği, farkındalık yaratan saygın bir marka yarışmasıdır.

Golden City Awards’ın; geleceğin şehirlerine önemli bir bakış açısı sağlamak, şehircilik alanında süregelecek pek çok faaliyetlerle kentlerin gelişmesine, markalaşmasına öncülük etmek, bölgesel, ulusal ve uluslararası arenada şehirlerin cazibelerini arttırmak amacıyla ilk kez düzenlediği yarışmada ödüller sahiplerini buldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Golden City Awards kapsamında “En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” seçildi. Başkan Hazinedar, ödülünü Altınkent Platform Başkanı Cenap Tuncer ile Altınkent Platform Üyesi Gönül Çağlar’ın elinden aldı.



“Bundan sonraki yolculuğumuza çok katkı sunan bir ödül”

En Başarılı İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görülmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Halkın bu yöndeki tercihi bizim verdiğimiz mesajların halkımızda olağanüstü bir karşılığı olduğunu gösteriyor. Sonuçta 2 yıllık bir belediyecilik hikâyesinin Beşiktaş’tan İstanbul’a, İstanbul’dan Türkiye’ye çok güçlü mesajlar verdiğini de gösteriyor. Ben Beşiktaş projelerinin, yani metro gibi, meydan gibi, Ihlamur Meydan yayalaştırma gibi, Ortaköy Kültür Vadisi gibi yeşile, sokağa, insana dokunan projelerin önüne çıkan bir belediyecilik dokunuşunun etkili olduğunu düşünüyorum. Festivallerimizle, festivallerin içeriğiyle, o festivali dillendirirken kullandığımız dile kadar verdiğimiz mesajların çok önemli bir karşılığı olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bu ödül fevkalade değerli benim için. Bu bize önemli bir heyecan veriyor ve yürüdüğümüz yolda bizi hem heyecanlandıran hem de şevklendiren, bundan sonraki yolculuğumuza çok katkı sunan bir ödül. Halkın beklentilerini, hassasiyetlerini ve önceliklerini doğru okuduğumuza yönelik bize de bir mesaj. Benim dışımda ödül alan tüm belediyeleri de tebrik ediyorum” diye konuştu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık