15 Temmuz Şehidi Köksal Karmil’in Ailesi’nden Başkan Hasan Can’a Ziyaret

15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında darbecilere kahramanca direnirken şehit olan Ümraniyeli Köksal Karmil’in Eşi Gülsüm Karmil ve Oğlu Ahmet Hakan Karmil, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

15 Temmuz Şehidi Köksal Karmil’in Ailesi’nden Başkan Hasan Can’a Ziyaret
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Gerçekleşen ziyarette Ümraniyeli Köksal Karmil’in Eşi Gülsüm Karmil ve Oğlu Ahmet Hakan Karmil, Başkan Hasan Can’a her zaman gazi, gazi yakınları ve şehit yakınlarının yanında olduğu için teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise, nazik ziyaretinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olacaklarını söyledi. Ziyarette AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur da bulundu.