15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ DUALARLA AÇILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Fotoğraf Sergisi Üsküdar Valide-i Cedid (Yeni Camii) önünde açıldı. Cuma namazından önce Kur'an tilavetiyle başlayan program namazdan sonra konuşmalarla devam etti.

15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ DUALARLA AÇILDI
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 0:00

15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Abdullah Atmaca, Mhp Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan ve Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan'ın selamlama konuşmalarından sonra kürsüye çıkan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen "Cumamız mübarek olsun, 15 Temmuz ülkemizin tarihteki sayılı kader anlarından biridir, canları pahasına o gece şehit düşen kahramanlarımızı bu sergiyle anmak istedik, mekanları cennet olsun." diyerek tüm vatandaşlarımızı pazar günkü anma törenine davet etti.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in konuşmasından sonra Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak'ın duasıyla topluca kurdele kesimiyle serginin açılışı yapıldı ve vatandaşlarımıza şerbet dağıtımı ile program sona erdi.