solyanreklam
sagreklam

1. MUDANYA BELEDİYESİ BİATLON ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

1. MUDANYA BELEDİYESİ BİATLON ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

1. MUDANYA BELEDİYESİ BİATLON ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI
  • 16 Eylül 2017, Cumartesi 0:00

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ve Mudanya Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen "1. Mudanya Belediyesi Biatlon Şampiyonası" Mudanya’da yapıldı. Şampiyonada 400 sporcu mücadele ederken, aileleri de sporcuları yalnız bırakmadı.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ve Mudanya Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen "1. Mudanya Belediyesi Biatlon Şampiyonası" Mudanya ve Güzelyalı sahillerinde gerçekleştirildi. İki gün süren şampiyonada 400 sporcu mücadele ederken, şampiyona büyük mücadeleye sahne oldu.  Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın verdiği start ile başlayan yarışlarda sporcular kıyasıya bir mücadele içine girdiler.
“BAŞARI, SEVGİ VE DOSTLUK GETİRSİN”
Mudanya’da ilkler yaşanmaya devam ettiğine vurgu yaparak Manş Denizi’nde gerçekleştirdikleri etkinlikten bahseden Türkyılmaz, “Gerçekleşen şampiyonanın yarışmada olsa başarı, dostluk ve sevgi getirmesini diliyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözü ışığında ilçemizin tanıtımı için kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra spor alanında da birçok etkinlik yapacağız. Gerçekleşen şampiyona da emeği geçenlere teşekkür ediyor,  tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
“MUDANYA’NIN YERİ BİZDE FARKLIDIR”
Gerçekleşen şampiyonada hiç yabancılık çekmediklerini ifade ederek Mudanya Belediyesi’ne ve başkan Hayri Türkyılmaz’a teşekkür eden Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Aslantaş, “Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük ve güçlü bir devlet olduğunu tüm dünyaya ispat eden yer Mudanya’dır. Bunun için Mudanya’nın bizde yeri çok farklıdır. Gelecek senelerde etkinliklerimizi daha kapsamlı olarak Mudanya’da tekrarlamak istiyoruz” dedi.
MUDANYA’YA İKİ MADALYA
Müsabakalarının tamamlanmasının ardından şampiyonada dereceye giren sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından verilirken, Tarihi Mudanya Bandosu da çaldığı marşlar ile şampiyonaya katkı verdi.  Gerçekleşen ödül törenine Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye başkan yardımcıları Akın Poroy ve Erkan Altıntaş’ın yanı sıra federasyon temsilcileri ve Mudanyalılar katılım sağladı. Ödül töreninde Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Aslantaş, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve şampiyonaya katkı verenlere teşekkür plaketi takdim etti.  Mudanya Belediyesi sporcuları Aslı Zeynep Kılıç U-11 kategorisinde ikinci olurken, Okşan Yavuz ise Masterlar kategorisinde madalyanın sahibi oldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık