solyanreklam
sagreklam

GÜRSU'NUN CADDELERİ KENT ESTETİĞİYLE GELİŞİYOR

Gürsu’nun şehir kimliği, Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen kent estetiği çalışmalarıyla şekillendiriliyor. Gürsu Belediyesi’nce ilçenin farklı cadde ve s...

GÜRSU'NUN CADDELERİ KENT ESTETİĞİYLE GELİŞİYOR
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Gürsu’nun şehir kimliği, Gürsu Belediyesi’nce gerçekleştirilen kent estetiği çalışmalarıyla şekillendiriliyor.

Gürsu Belediyesi’nce ilçenin farklı cadde ve sokaklarında yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında yenilenen kaldırımlarda kent estetiği de oluşturuluyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları kapsamında, ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda yapılan kaldırımlarda peyzaj çalışmaları da yapılmakta.

“İlçemizin kent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamaya yönelik fiziki çalışmalarımız hızla devam ediyor” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Gürsumuz’un hızla gelişen yapısı ve artan nüfusuyla belediyecilik hizmetlerinden en etkin ve hızlı şekilde faydalanmasını sağlamak hedefiyle çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Belediyemizin sahip olduğu imkanları en etkin şekilde kullanarak, ilçemizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan planlamaya göre, kaldırımların yenilenme çalışmaları muhtelif cadde ve sokaklarda devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık