solyanreklam
sagreklam

GÜRSU'DA OLUR DÜĞÜNLER HASAT ZAMANI

Gürsu’nun dünya çapında değere sahip tarım ürünü armut, Gürsulu bir çiftin nikah töreninin simgesi oldu. Gürsu tarımı...

GÜRSU'DA OLUR DÜĞÜNLER HASAT ZAMANI
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Gürsu’nun dünya çapında değere sahip tarım ürünü armut, Gürsulu bir çiftin nikah töreninin simgesi oldu.

Gürsu tarımının lokomotifi olan armut meyvesi, Gürsulu Turgay Koç ve Songül Toroman çiftinin nikah töreninde de tadını hissettirdi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Gürsumuz’un en önemli tarım ürünlerinden olan armut, üreticilerin baştacı olarak hayatın her alanında etkisini gösteriyor. Gürsu Ziraat Odası’nın üstün gayretleri ve üreticilerimizin azmiyle artık armutun suyu, reçeli, sirkesi, armuttan ne yapılabiliyorsa yapılıyor. İlçemizin adını dünya çapında bir marka olarak temsil eden armutun üreticilerimiz için önemi bu nikah töreniyle de ortaya konmuş oldu. Turgay Koç ve Songül Toroman çiftimizin ömür boyu ağız tatlarını koruyarak mutlu olmalarını diliyorum” dedi.

En mutlu günlerinde, Gürsulu armut üreticisi arkadaşları Ümit Arslanoğlu’nun armut bahçesinde nikahlarını kıyarak sevdiklerini ağırlayan Turgay Koç ve Songül Toroman çiftinin nikahı, armut ağaçlarının arasında renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık