KIBRIS MİLLİ EĞİTİM BAKANI’NDAN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

• 30 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Kuzey Kbrs Trk Cumhuriyeti Milli Eitim Bakan Cemal Grsel zyiit eitli temaslarda bulunmak zere geldii Eskiehirde Bykehir Belediye Bakan Prof. Dr. Ylmaz Bykereni ziyaret etti.

Bykehir Belediye Bakan Prof. Dr. Ylmaz Bykeren, Kuzey Kbrs Trk Cumhuriyeti Milli Eitim Bakan Cemal Grsel zyiit ile bir araya geldi. Bir dizi ziyaret iin Eskiehire gelen zyiit, Bakan Bykerene byk hayranlk duyduunu ifade etti. zyiit Eskiehirin Lefkoa ve Girne Belediyeleri ile imzalad karde ehir anlamalar ile her alanda iyi ilikiler kurulduunu biliyorum. Bakanmz Bykerenin hayata geirdii projeleri hayranlkla gezdim. Kendisini ve ekibini yrekten tebrik ediyorum dedi.

Ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getiren Bakan Bykeren de Lefkoa ve Girne ile kurduklar iyi ilikilerden byk memnuniyet duyduklarn ifade etti.