solyanreklam
sagreklam

ZABITADAN İŞGAL DENETİMİ

ZABITADAN İŞGAL DENETİMİ

ZABITADAN İŞGAL DENETİMİ
  • 03 Mayıs 2016, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne gelen yoğun şikayetleri değerlendiren ekipler, ilçe genelinde işgal denetimleri gerçekleştirdi. İzinsiz işgal yapan işletmeleri uyaran ekipler, esnaflardan duyarlı olmalarını istedi.  

Gelen yoğun talep ve şikayetleri değerlendiren Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Halitpaşa Caddesi, Mustafakemalpaşa Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi ve Atatürk Caddesi üzerinde bulunan işyerlerinin izinsiz olarak yaptıkları işgalleri denetledi. İzinsiz olarak masa, sandalye, şemsiye, buzdolabı ve yiyecek gibi malzemelerin kaldırılmasını sağlayan ekipler, işgal yapanlara gerekli uyarıları yaptı.
“AMACIMIZ ÖRNEK BİR İLÇE OLMAK”
Esnaflardan ve vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını isteyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’yı örnek bir ilçe haline getirmek amacıyla, herkese eşit hakların tanındığı bir yönetim anlayışı sergilediklerini vurguladı. İzinsiz işgaliye yapan işyerlerinin Zabıta Müdürlüğü tarafından uyarıldığına dikkati çekerek, “Zabıta ekiplerimiz, işyerleri sahiplerini sözlü ve yazılı olarak uyarıyor. Halkımıza ait olan alanları halkımıza vermek istiyoruz. Bu konuda da gereğinden fazla işgal yapan işyerlerinin daha hassas olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
DENETİMLER DEVAM EDECEK
Denetimler kapsamında yol ve kaldırımları işgal ederek vatandaşların cadde üzerinden yürümelerine engel olan işyeri sahiplerine 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 38/1 maddesinden işlem yapıldığını ifade eden Zabıta Müdürü İlhan Aksakal ise, “İlçemizde halkımızın sağlığını, esenliğini ve düzenini sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Kaldırım ve tretuvar gibi alanlarda vatandaşların rahat yürüyebilmelerini engelleyen ve izinsiz olarak işgal yapan işyerleri için gerekli yasal işlemler yapılacak” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık