TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ’NDEN  BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 05 Ocak 2017, Perşembe 0:00

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, sürdürülebilir bir kent olma adına yapılan çalışmalardan dolayı “Şehir Sağlık Profili” sertifikasını takdim etti.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar ile birlik danışma kurulu üyesi Doç.Dr. Emel İrgil, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Mudanya Belediyesi meclis üyeleri Hüseyin Esen ve Ali Polat ile Sağlıklı Kentler Birliği Koordinatörü Veteriner Hekim Şükriye Çelikkollu’nun da hazır bulundu. Sağlıklı Kentler Birliği’nin üreteceği projelerde işbirliği içinde olmaktan ve birlik çalışmalarına ev sahipliği yapmaktan memnun olacaklarını belirten Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi olarak olarak sağlıklı kent konusunda gerekli adımları attıklarını da sözlerine ekledi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a birlik faaliyetleri konusunda sunum gerçekleştiren Ar, birliğin 2017 yılı çalışmaları ve hedefleri konusunda da bilgiler aktaran Ar,  Türkyılmaz’a Şehir Sağlık Profili sertifikasını takdim etti. Mudanya Belediyesi ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekleyen Ar, Türkyılmaz ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.