solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ YENİ YILIN İLK MECLİSİNİ TİRİLYE’DE GERÇEKLEŞTİRDİ

MUDANYA BELEDİYESİ YENİ YILIN İLK MECLİSİNİ TİRİLYE’DE GERÇEKLEŞTİRDİ

MUDANYA BELEDİYESİ YENİ YILIN İLK MECLİSİNİ TİRİLYE’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
  • 06 Ocak 2017, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis toplantısında müdürlüklerin birleştirilmesi ve yeni müdürlüklerin oluşturulması karara bağlanırken denetim komisyonu üyeleri de gizli oylarla belirlendi.   

Mudanya Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı CHP’den 14, AKP’den 7 ve MHP’den 3 üyenin katılımıyla Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında Tirilye Mahallesi Faruk Çelik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 2016 yılında ve yeni yılın ilk saatlerinde yaşanan terör olaylarının lanetlendiği yeni yılın ilk meclis toplantısında 37 madde görüşülerek karara bağlandı.
DENETİM KOMİSYONU BELİRLENDİ
2016 yılı mali gelir ve giderlerin denetimi için Servet Usta, Hayati Samast ve Mevlana Şimşek’in yer aldığı Denetim Komisyonu yapılan gizli oylama ile belirlendi. Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne üye olunması ile Hayati Samast, Hüseyin Esen ve Ali Polat birlik üyesi olarak seçilirken, başkan Hayri Türkyılmaz’a protokol yapma yetkisi verildi.
YENİ MÜDÜRLÜKLER OLUŞTURULDU
Meclis gündeminin üç ve beşinci maddelerinde bazı müdürlüklerin birleştirilmesi ve yeni müdürlüklerin oluşturulması karara bağlandı. Bu maddelere göre Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Fen İşleri Müdürlüğü, Kreş Müdürlüğü ile Sosyal Yarım İşleri Müdürlüğü’nün Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün Özel Kalem Müdürlüğü ile birleştirilmesi ve bütçelerinin aktarılmasının yanı sıra Arşiv Müdürlüğü, Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulması oy çokluğu ile kabul edildi. Hasanbey, Ömerbey Mahallerinin bir kısmı ile Girit sokağını içine alan 1/1000 Ölçekli Ölçekli Mudanya Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı oy birliği ile kabul edildi.         

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık