solyanreklam
sagreklam

ŞÜKRÜ ÇAVUŞ’U ANMA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

ŞÜKRÜ ÇAVUŞ’U ANMA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

ŞÜKRÜ ÇAVUŞ’U ANMA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
  • 05 Mayıs 2016, Perşembe 0:00

Mudanya Eğitim ve Kültürü Destekleme Derneği’nin (MEKÜDER) Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle Mudanyalı Kahraman Şehit Şükrü Çavuş anısına düzenlediği futbol turnuvası start aldı.

MEKÜDER’in Mudanya Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’nün destekleriyle bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Mudanyalı Kahraman Şehit Şükrü Çavuş anısına düzenlediği futbol turnuvası Bordospor ve Burgazspor maçıyla başladı.  Mudanya İlçe Stadı’nda gerçekleşen açılış törenine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tahir Yılmaz, MEKÜDER Başkanı Aslı Nil Karagöz,  kulüp yöneticileri ve Mudanyalı sporseverler katıldı.
“EMANETLERİ EMİN ELLERDEDİR”
“Bizim Şükrü Çavuş gibi bir kahramanımız var. Bu ülkenin her karesinde bir kahraman var. Bu kahramanlar ülkemizin ilelebet yaşaması için hala canlarını veriyorlar” diyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Onlar hala can verirken, bizlerin bu ülkeyi sonsuza dek yaşatma gibi bir görevimiz var. Bu ülkenin değerleri için canlarını feda edenler rahat uyusunlar. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır, ilelebet yaşatılacaktır. Emanetleri emin ellerdedir” dedi. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Türkyılmaz, turnuvanın barış ve kardeşlik içerisinde, Mudanya’ya yakışır bir şekilde tamamlanmasını dileyerek, katılan takımlara başarılar diledi.
“ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYIN, UNUTTURMAYIN”
Şehit Şükrü Çavuş hakkında duygularını dile getirerek konuşmasına başlayan MEKÜDER Başkanı Aslı Nil Karagöz,  Şükrü Çavuş’un vatan ve bayrak aşkıyla şehit olduğunu söyledi. Bugün şehitler sayesinde nefes aldıklarının da altını çizen Karagöz, “Şükrü Çavuş’u ve şehitlerimizi kesinlikle unutmayın, unutturmayın. Atamıza, bayrağımıza, vatanımıza ve şehitlerimize sahip çıkmak zorundayız. Gözümüzü arkada bırakmayın” dedi. Emeği geçenlere teşekkür eden Karagöz, “Önümüzdeki yıl belediyemizin destekleriyle daha geniş kapsamlı olarak bu turnuvayı düzenleyeceğiz” dedi.
Turnuva, 5-6-7 Mayıs tarihlerine oynanacak maçlarla devam edecek. 7 Mayıs Cumartesi günü oynanacak final karşılaşması sonrasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık