solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ KIRSAL ALANDA

MUDANYA BELEDİYESİ KIRSAL ALANDA

MUDANYA BELEDİYESİ KIRSAL ALANDA
  • 04 Mayıs 2016, Çarşamba 0:00

Kırsal alanda ve ilçe merkezinde çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol genişletme çalışmaları ve parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Parke çalışmalarına da hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Söğütpınar, Mesudiye ve Eğerce Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Söğütpınar Mahallesi’nde yol genişletme ve parke zemin çalışması, Eğerce Mahallesi’nde parke çalışmalarına başlayan ekipler, Mesudiye Mahallesi’nde dört sokakta iki parça yol genişletme ile parke döşeme çalışmalarına hız verdi. Üç mahallede yaklaşık 3000 m2 parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirecek olan ekipler, çalışmaların ardından program dahilinde diğer mahallelerde çalışmalarına devam edecek.  
İHTİYAÇLARA CEVAP VERİLİYOR
Çalışmaların belirlenen program ve tespitler dahilinde devam ettiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”Ekiplerimiz ilçe merkezi ve mahallelerimizde parke ve yol genişletme çalışmalarını ihtiyaca cevap verecek şekilde sürdürüyor. Havaların düzelmesiyle ekiplerimiz daha geniş yelpazede hizmet verme imkanı bulacaklardır” dedi. Bakım ve onarım çalışmaların yanı sıra, vatandaşların resmi olarak ilettikleri taleplerin değerlendirilerek çalışma programı içerisine alındığını ifade eden Türkyılmaz, ihtiyaç duyulan sokak ve caddelerde de onarım çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık