solyanreklam
sagreklam

PARKLARIN BAKIM VE ONARIMI DEVAM EDİYOR

PARKLARIN BAKIM VE ONARIMI DEVAM EDİYOR

PARKLARIN BAKIM VE ONARIMI DEVAM EDİYOR
  • 03 Nisan 2015, Cuma 0:00

Mudanya ilçe genelinde ve ilçeye bağlı mahallelerde bulunan park ve bahçelerin bakım ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

 

Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen bakım onarım ve temizlik çalışması yoğun olarak hemen her bölgede sürüyor. Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye başlamasıyla belediye birimlerini de harekete geçirdi.  Fen işleri müdürlüğü, Park ve Bahçeler ile Temizlik işleri müdürlüklerine bağlı ekipler Mudanya, Güzelyalı ve Tirilye ile diğer mahallelerde yeni yolların açılması, parkeli tretuvar yaya kaldırımların yapılması, yeni park ve bahçelerin oluşturulması ve temizlik çalışmaları yoğun olarak sürerken bölgelerin ihtiyacı olan ağaçlandırma çalışmaları da yapılıyor. Önceki gün Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tüm parkları, orta refüjleri ve kaldırımları yıkayıp temizleyip çimlerin kesimlerini ve ağaçların budama işlemlerini yaparak bahar mevsimi hazırlarını sürdürüyorlar.  
Çalışmaların devam ettiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,” Bahar ayına girdiğimiz şu günlerde belediyemizin birimleri tarafından ilçede ki çalışmalarda hız kazandı. Mudanya’ya bağlı olan tüm mahallelerde çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Oyun, dinlenme ve sportif park ve bahçelerimizle birlikte orta refüjler ve kaldırımlar üzerinde bulunan ağaçların budamaları da devam ediyor. Parkların meydanların yıkanarak temizlenmesi ve parkların çimlerinin kesilmesi gibi işlerin yanı sıra ağaç dikimlerimizi de gerçekleştiriyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık