solyanreklam
sagreklam

BRASSMANİA’DAN MUDANYA’DA MÜZİKAL GEZİNTİ

BRASSMANİA’DAN MUDANYA’DA MÜZİKAL GEZİNTİ

BRASSMANİA’DAN MUDANYA’DA MÜZİKAL GEZİNTİ
  • 26 Nisan 2017, Çarşamba 0:00

Türkiye’de gerçekleşen ilk uluslararası brass kenteti olan Brassmania grubu, Mudanya Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Mudanyalı müzikseverlerle buluştu. Dinleyicileri müzikal bir tura çıkaran grup performanslarıyla ve sahne şovlarıyla büyük beğeni topladı.

Türkiye’de gerçekleşen ilk uluslararası brass kenteti olan Brassmania grubu, Mudanya Belediyesi Nisan ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Mudanyalı müzik severlere keyifli bir akşam yaşattı. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şen’in yanı sıra birim müdürleri ile Mudanyalı müzik severler katıldı. Romanyalı trompet sanatçıları Julian Lupu ve Renato Lupu, Alman trombon sanatçısı Peter Körner, Japon tuba sanatçısı Noriyoshi Murakami ile Türk sanatçılar Cem Güngör ile Billur Ongun’dan oluşan “Brassmania” konser boyunca müzikseverleri müzikal bir dünya turuna çıkardılar.
BAROK’TAN CAZ’A MÜZİK TURU
Türkiye’de ilk kez yepyeni bir tınıyı dinleyicilerle buluşturan grup, “Zor ama güzel” olanın peşinden giderek hem günümüz Türk bestecilerinin yapıtlarını hem de Barok’tan Caz’a müzik literatüründeki önemli eserleri aranje ederek yorumluyor. Gerçekleşen etkinlikte Japonyalı tuba sanatçı Murakami, sergilediği performans ve sempatik tavırlarıyla izleyenlerin sevgisini kazanırken, grup her müzisyenin ülkesinin tınılarından esintiler taşıyan eserlerle, Mudanyalılara adeta bir müzikal gezinti yaşattı. Konser sonunda Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şen sanatçılara teşekkür etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık