solyanreklam
sagreklam

Türk Yıldızları Ziyareti

Türk Yıldızları Ziyareti

Türk Yıldızları Ziyareti
  • 31 Ağustos 2014, Pazar 0:00

TÜRK YILDIZLARI 11 EKİM’DE MUDANYA’DA

 

Mudanya Mütarekesi’nin imzalanmasının 92. Yıldönümünde Mudanya'da gösteri yapacak olan Türk Hava Kuvvetlerine bağlı Türk Yıldızları gösteri filosu ilçede incelemelerde bulundu.

Mudanya Kaymakamlığı ve Mudanya Belediyesi’nin girişimleriyle 11 Ekim tarihinde Mudanya’da gösteri yapacak olan Türk Yıldızları Gösteri Filosu incelemelerde bulunmak üzere Mudanya ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay’ın nezaretinde Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile görüşen Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Yarbay Zeki Koltukoğlu ve Hava Binbaşı Bülent Savaş Mudanya’da yapacakları gösteri öncesinde bilgiler aldılar.

“MUDANYA’DA UÇMAK BİZİM İÇİN KUTSALDIR”

18 Mart’ta Çanakkale’de, 11 Ekim’de Mudanya’da uçmanın kendileri için kutsal bir görev olduğunu ifade eden Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Yarbay Zeki Koltukoğlu “ Mudanya Mütarekesi’nin 92. Yıldönümünde Mudanya’da gösteri yapmak bizleri oldukça heyecanlandırmaktadır” dedi. Gerçekleşecek etkinliklere ve Mudanya Mütarekesi’nin tanınması ve bilinmesi açısından ellerinden gelen katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade eden Koltukoğlu, 11 Ekim’de yapacakları gösteriye herkesi davet etti. Bu yıl 159 başvurunun yapıldığının altını çizen Koltukoğlu, “Her yıl 11 yerde gösteri yapıyoruz. Bu yıl Mudanya’da bu yerlerin içerisinde. Mudanya’da gösteri yapacak olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı Mustafa AY ise, "Türk Yıldızlarının her türlü talebini yerine getirip, Mudanyalılara bir ilki yaşatmanın gururunu yaşayacağız" diye konuştu.

“MUDANYA HER TÜRLÜ KATKIYA HAZIR”

Türk Hava Kuvvetleri'nin göz bebeği olan Türk Yıldızlarının ilçede yapacağı gösteriden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, “Resmi kurumlar olarak bize düşen görevi yerine getirip kendilerine yardımcı olacağız" dedi. Mudanya olarak ellerinden gelen katkıyı vereceklerini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’da gerçekleşecek gösterileri heyecan ve merakla bekliyoruz. Bu olay beni çok heyecanlandırmaktadır.  Hiçbir sorunun yaşanmaması için elimizden gelen katkıyı vermek için hazırız” diye konuştu. Türk Yıldızları’nın 11 Ekim’de gerçekleştireceği gösteri yaklaşık yarım saat kadar sürecek.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık