Mudanya Belediyesi

ZABITA’DAN BAYRAM ÖNCESİ DENETLEME

Mudanya Belediyesi
  • 30 Eylül 2014, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kurban bayramı öncesinde denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri özellikle Kurban Bayramı için satışı yapılan şeker, tatlı ve çikolata ile unlu mamuller üreten ve satan başta pastaneler olmak üzere ilçedeki işyerlerini detaylı bir şekilde inceliyor. Ürünleri tek tek inceleyen zabıta ekipleri, kurallara uymayanlar hakkında cezai işlem uyguluyor.
“HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRELİM”
Denetimlerdeki tek hedeflerinin vatandaşların sağlığı olduğunu ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Esnafımızdan vatandaşlarımızın sağlığı için dikkatli olmasını istiyoruz. Kurban Bayramını ilçemizde huzurlu, sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde geçirmek istiyoruz” dedi. Gıda ve ilgili kurallara uymayanlar hakkında belediye zabıta yönetmeliği ve 5326 sayılı kabahatler kanununun ilgili maddelerince gerekli cezai yapılırken, Mudanya’da ciddi anlamda bir sorunun olmadığı ifade edildi.