“ATATÜRK SEVGİSİ ENGEL TANIMAZ”

• 22 Haziran 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Tüm Engelliler Derneği üyeleri, Mudanya Belediyesi’nin desteğiyle “Atatürk Sevgisi Engel Tanımaz” sloganlı projeleri kapsamında Anıtkabir’i ziyaret ettiler. 13-14 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen Anıtkabir ziyaret programı dönüşünde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden dernek üyeleri, “Engelliler ve engelli aileleri olarak Anıtkabir’i gidebilmek için desteği ihtiyacımız vardı. Mudanya Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’dan destek istedik ve otobüs talep ettik. Başkanımız da bizi kırmadı ve “Atatürk Sevgisi Engel Tanımaz” sloganlı ziyaret programımızı gerçekleştirdik. Hem engelliler, hem de engelli aileleri olarak, bu ziyareti asla unutmayacağız. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün kabrini ziyaret ederek, hem duygusal anlar yaşadık, hem de gurur duyduk” diye konuştular. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, Mudanyalı engelli hemşehrilerimizin ve ailelerinin Anıtkabir ziyaret talebini seve seve yerine getirdiklerini belirterek, “Engelli kardeşlerimizin Anıtkabir’i ziyaret taleplerini seve seve yerine getirdik çünkü, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimizi her Türk evladının görmesini isterim. Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin Anıtkabir ziyaretlerinden büyük mutlulukla dönmeleri, beni de çok mutlu etti. Her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmaya hazırız” dedi.