“ARSLAN BEY’İN KERİMESİ” ADLI ORTA OYUNU TİRİLYELİ’LERLE BULUŞTU

• 03 Temmuz 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında Tirilye Kordonboyu’nda sahnelenen “Arslan Bey’in Kerimesi” adlı orta oyunu, büyük beğeni topladı. Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği gösteriye Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Eşi Gülbahar Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürü N.Nur Çakır, Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülşen Dağlı ve çok sayıda vatandaşın katıldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın dünya üzerinde “barışın ve kardeşliğin başkenti” ünvanını hak eden çok az kentten biri olduğunu, sanata ve sanatçıya da büyük önem verdiklerini ve bu etkinliklerin artık Mudanya’da çok daha fazla yer alacağını vurguladı.