Enez Yaz Kampı Başladı!

Beşiktaş Belediyesinin çocuklar ve gençler için ücretsiz olarak düzenlediği 'Enez Yaz Kamp...

Enez Yaz Kampı Başladı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

İstanbul Üniversitesi Edirne Enez Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yaz kampının son yolcuları bu sabah erken saatlerde yola çıktı.

9 - 14 yaş grubu öğrencileri aileleri ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar uğurladı. Çocukların arkasından su döken Başkan, ailerle kamp hakkında sohbet etti.

Enez Yaz Kampı'nın son kafilesi kamp alanına ulaştı!

Beşiktaş Belediyesinin öğrenciler için düzenlediği ücretsiz Yaz Kampı bu yıl Edirne Enez’de gerçekleştiriliyor. 6 gece 7 gün sürecek olan Enez Yaz Kampı’nda çocuklar İstanbul Üniversitesi Edirne Enez Sosyal Tesisleri’nde konaklayacak.

Enez Yaz Kampı’nda pek çok eğlenceli aktivite, spor ve eğitimler yer alacak. Çocukların alacakları eğitimlerin verimli olabilmesi ve yaşıtlarıyla daha iyi vakit geçirebilmeleri için 9-14 ve 14-17 olarak iki yaş grubu oluşturuldu. 5 dönem olarak gerçekleştirilecek kampa, her dönem 160 çocuk katılabilecek.

Kamp Dönemi

1. 29 Haziran - 5 Temmuz (14 - 17 yaş grubu)   1. Grup Kamp Fotoğrafları İçin Tıklayınız.
2. 6 Temmuz - 12 Temmuz (9 - 14 yaş grubu)    2. Grup Kamp Fotoğrafları İçin Tıklayınız.
3. 17 Ağustos - 23 Ağustos (14 - 17 yaş grubu)  3. Grup Kamp Fotoğrafları İçin Tıklayınız.
4. 24 Ağustos - 30 Ağustos (9 - 14 yaş grubu)
5. 31 Ağustos - 6 Eylül (14 - 17 yaş grubu)