Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun koyduğu 2.000 kilometrelik asfalt hedefine ulaşmak için gerek yüklenici firmalar, gerekse Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ne bağlı ekipler çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

• 18 Temmuz 2018, Çarşamba 0:00

Son olarak Balıkesir - İzmir Yolu Termal Asya Otel’i önünden başlayarak Sedefne Termal Otel’e kadar olan 2.7 kilometrelik toprak yol sıcak asfaltla kaplanarak yol sorunu kalıcı olarak çözülmüş oldu. Uzun yıllardır asfalt konusunda sorun yaşanan yolun tamamının sıcak asfalt ile kaplanması sonrasında bölge sakinlerinin memnuniyeti ifade edilirken; yapılan asfalt çalışmalarının şehrin birçok yerinde devam ettiği dile getirildi.

Tarih : 18.7.2018 14:00:00