BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDEN İSPİRTOHANE'DE ÜCRETSİZ SANAT KURSLARI

Bakırköy Belediyesi, İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezi'nde bu yıl da ücretsiz sanat kursları düzenliyor.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDEN İSPİRTOHANE'DE ÜCRETSİZ SANAT KURSLARI
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Bakırköy Belediyesi, İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu yıl da ücretsiz sanat kursları düzenliyor.

Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek sanat kurslarının ücretsiz olacağını vurgulayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı: “ Bakırköy Belediyesi olarak bu yıl da İspirtohane’de ücretsiz sanat kursları düzenliyoruz. Aytekin Özen ve Burç Ara’dan 9-18 yaş arasına  tiyatro(Diksiyon, drama, eskrim tekniği),  Ali Kaptan’dan müzik(Org, piyano, gitar), Gökhan Uğur’dan resim, Tayyar Erdem’den bağlama kurslarına tüm Bakırköylüleri bekliyoruz. Ayrıca ünlü sanatçı Belkıs Akkale yönetimindeki Türk Halk Müziği Koromuza da Bakırköylüleri davet ediyorum. ”

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, kurslara başvuruların 15 Ekim-Pazartesi  akşamına  kadar süreceğini sözlerine ekledi.