MÜZEYYEN KARAMAN TAZİYE EVİ İNŞAATI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Yunus Emre Mahallesinde yapımı devam eden Müzeyyen Karaman taziye evi inşaatı son sürat devam ediyor....

• 31 Temmuz 2018, Salı 11:30

MÜZEYYEN KARAMAN TAZİYE EVİ İNŞAATI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından Yunus Emre Mahallesi’nde sürdürülen taziye evi inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Hayırseverler tarafından desteklenen Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, ‘Her Mahalleye Bir Taziye Evi’ projesi kapsamında başlattıkları projeye verilen desteklerden bir tanesi olan Yunus Emre Mahallesi’ndeki Müzeyyen Karahan taziye evinin büyük ölçüde tamamlandığını dile getirerek, “Bayan ve erkekler için iki kattan oluşacak şekilde inşa edilen taziye evimiz şimdiden mahallelilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri ise uzun yıllardır ihtiyacını hissettikleri taziye evini mahallelerine yapılmasını sağlayan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya ve hayırseverlere teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 31.07.2018