solyanreklam
sagreklam

Şehit Deryan Aktert için mevlit okutuldu

Şehit Deryan Aktert için mevlit okutuldu

Şehit Deryan Aktert için mevlit okutuldu
  • 11 Ekim 2018, Perşembe 16:51

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 2 yıl önce Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırı sonucu şehit olan AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert için düzenlenen mevlit programına katıldı.

Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarınca düzenlenen saldırı sonucu şehit olan AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert için mevlit okutuldu. Dicle İlçesi Yeşilsırt Mahallesinde gerçekleşen mevlit programına Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, önceki dönem milletvekillerinden Galip Ensarioğlu, Dicle Kaymakamı Alparslan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, Ak Parti İl ve İlçe Başkanları, İlçe Müftü Vekili ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Güzeloğlu, Başkan Atilla ve beraberindekiler mevlit programı öncesi şehit Deryan Aktert'in kabrini ziyaret ederek şehidin ruhuna dua etti. Kabir ziyaretinden sonra şehidin mevlidi için taziye evine geçildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, verilen mevlit yemeğinin ardından son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık