HIDIRLIK YAZ AKŞAMLARINDA MUHTEŞEM FİNAL

Hıdırlık Yaz Akşamları, ünlü sanatçı Aydilge´nin sahne aldığı konserle sona erdi. Hıdırlık Anfi Tiyatro´nun merdiven boşlukları ve sahne alanının dahi dolduğu konser, son yılların en kalabalık konseri olarak tarihe geçti.

HIDIRLIK YAZ AKŞAMLARINDA MUHTEŞEM FİNAL
  • 04 Ağustos 2018, Cumartesi 19:27

HIDIRLIK YAZ AK�AMLARINDA MUHTE�EM F�NAL

AYD�LGE VE SEVENLER� HIDIRLIK'TA TAR�H YAZDI

H�d�rl�k Yaz Ak�amlar�, ünlü sanatç� Aydilge'nin sahne ald��� konserle sona erdi. H�d�rl�k Anfi Tiyatro'nun merdiven bo�luklar� ve sahne alan�n�n dahi doldu�u konser, son y�llar�n en kalabal�k konseri olarak tarihe geçti.

Bu y�l, Co�kun Sabah'�n sahne ald��� muhte�em konserle ba�layan H�d�rl�k Yaz Ak�amlar�, rekor bir kat�l�m�n oldu�u Aydilge konseriyle sona erdi. H�d�rl�k, H�d�rl�k olal� böyle konser görmedi. Aydilge ve sevenleri H�d�rl�k'ta adeta tarih yazd�. Finale yak���r konsere öylesine yo�un kat�l�m oldu ki H�d�rl�k Anfi Tiyatro'nun merdiven bo�luklar� ve sahne alan� tamamen doldu. Al�nan tüm güvenlik önlemlerine ra�men yo�un ilgiden dolay� konser alan�n�n baz� bölümlerinde izdiham ya�and�.

'�Y� K� GELM���Z' DED�RTT�

Aydilge ise muhte�em sahne performans� ve �ark�lar�yla saatler öncesinden H�d�rl�k Anfi Tiyatro'yu dolduran binlerce vatanda�a, 'iyi ki gelmi�iz' dedirtti. Cep telefonlar�n�n kamera ���klar�yla ünlü sanatç�ya e�lik eden vatanda�lar, deyim yerindeyse ate� böce�i �ov yaparak H�d�rl�k'ta gecenin karanl���n� bir ay gibi ayd�nlatt�. Birbirinden güzel �ark�lar�n� Afyonkarahisar halk� için seslendiren ünlü sanatç� Aydilge de konserine gösterilen ilgiden oldukça memnun kald�.

BA�KAN VEK�L� ALBAY'DAN TE�EKKÜR Ç�ÇE��

Hamm program� nedeniyle tarihi konsere kat�lamayan Belediye Ba�kan� Burhanettin Çoban'�n görevine vekalet eden Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Albay, konser sonunda ünlü sanatç�ya çiçek takdim ederek, sundu�u müzik ziyafeti nedeniyle te�ekkür etti. Yakla��k iki saat süren konsere, �kmal ve Garnizon Komutan� Tu�general Özdemir �an, Belediye Ba�kan Vekili Mustafa Albay, Kültür ve Sosyal ��ler Müdürü Emel Sarl�k, Zab�ta Müdürü Murat Gürsan, Yünta� A.�. Genel Müdürü Mehmet Sarl�k ve binlerce vatanda� kat�ld�.