solyanreklam
sagreklam

HACI ABUZER BABA TÜRBESİ YENİLENİYOR

Belediyemiz tarafından Musalla Mahallesi’nde bulunan El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi yeniden inşa ediliyor....

HACI ABUZER BABA TÜRBESİ YENİLENİYOR
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 11:55

HACI ABUZER BABA TÜRBESİ YENİLENİYOR

    Belediyemiz tarafından Musalla Mahallesi’nde bulunan El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi yeniden inşa ediliyor.

   İbadethane ve türbelerin her türlü bakımını özenle gerçekleştiren Belediyemiz, Musalla Mahallesi’nde bulunan El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi’ni yeniden inşa ediyor.

   Sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi veren ve hazırlanan projeye ivedi bir şekilde başladıklarını dile getiren Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu şunları söyledi: “Her yönüyle zengin olan ilimizdeki zenginliklerimizden bir tanesi olan türbelerimizi gelecek nesillere sağlam bir şekilde ulaştırmak için üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. Bu anlamda Musalla Mahallemizde bulunan ve artık iyice yıpranan El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi’nin yeniden yapım işine başladık. Toplamda 2 bin 650 metrekarelik bir alan üzerinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı yılsonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Türbe için özel bir bölümün ayrılacağı alan içerisinde şadırvan, bekçi kulübesi, bay-bayan mescit ve WC’ler olacak. Toplam maliyeti 516 bin TL olacak olan bu güzel proje belediyemiz tarafından finanse ediliyor.”

   Mahalle sakinleri ve vatandaşlar ise yeniden yapılan türbe inşaatından duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 08.08.2018

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık