BAŞKANIMIZDAN ZİYARET MİNİBÜS HATTINA ZİYARET

Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor....

• 14 Ağustos 2018, Salı 11:47

BAŞKANIMIZDAN ZİYARET MİNİBÜS HATTINA ZİYARET

Her fırsatta halkla iç içe olmaya büyük önem gösteren Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, şehir içi ulaşımında faaliyet gösteren Ziyaret Minibüs Hattı’nı ziyaret ederek şoförlerle bir araya geldi.

Ziyarette minibüs şoförlerinin sıkıntılarını dinleyerek çözüm için gerekli çalışmaların talimatını vereceğini söyleyen Başkanımız yaptığı konuşmada, Adıyaman’da ulaşımı sağlıklı bir noktaya getirmek için göreve başladıkları günden bu yana bazı çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, bu anlamda daha güzel çalışmalar yapabilmek için özel minibüs hatlarının da desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren minibüs şoförleri ise Başkanımıza teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi : 14.08.2018