solyanreklam
sagreklam

BAŞKANIMIZ HAL ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Her fırsatta esnafın yanında olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, esnaf odaları temsilcileriyle birlikte yaş sebze ve meyve satıcılarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi....

BAŞKANIMIZ HAL ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 11:58

BAŞKANIMIZ HAL ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

    Her fırsatta esnafın yanında olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, esnaf odaları temsilcileriyle birlikte yaş sebze ve meyve satıcılarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

  Adıyaman esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenen ve her fırsatta yanlarında olan Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu, Yeni Adıyaman Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman ve bazı oda başkanlarıyla birlikte Adıyaman Yaş Sebze ve Meyve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Baki Kutlu’yu ve sebze hali esnafını ziyaret etti.

   Ziyarette sebze hali esnafıyla sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkanımız, Adıyaman Belediyesi olarak halkın yararına hizmet veren her meslek grubunun ve esnafın yanında olduklarını dile getirdi. Başkanımız ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Arkadaşlarımız, halkımıza daha kaliteli sebze ve meyve ulaştırabilmenin gayreti içerisinde. Halkımıza meyve ve sebzenin en iyisini, en uygun fiyata ulaştırmaya çalışan bu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

  Adıyaman Yaş Sebze ve Meyve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Baki Kutlu ise yaptığı açıklamada, her zaman desteklerini yanlarında gördüklerini söylediği Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti.

  Yeni Adıyaman Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman ise Belediye Başkanımızın her zaman esnafla iç içe olduğunu ve sorunlarına büyük duyarlılık gösterdiğini dile getirerek, tüm esnaflar adına kendisine minnettar olduklarını dile getirdi.

   Konuşmaların ardından sebze hali esnafı sorun ve sıkıntılarını Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu ve beraberindeki heyetle paylaştı.

Oluşturulma Tarihi : 08.08.2018

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık