solyanreklam
sagreklam

"İklim Değişikliği ile Mücadele ve Adaptasyon için Kapasite Artırımı" Toplantısı Gerçekleştirildi

Trakya Bölgesi'nde İklim Değişikliği ile Mücadele ve Adaptasyon için Kapasite Artırımı" projesi ile ilgili üçüncü yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

  • 17 Ocak 2019, Perşembe 10:25

Trakya Bölgesi'nde İklim Değişikliği ile Mücadele ve Adaptasyon için Kapasite Artırımı" projesi ile ilgili üçüncü yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, TRAKYAKENT Müdürü Behçet Atlı, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı personeli ve Proje Koordinatörü Levent Tuna, NKÜ Öğretim Üyesi ve Proje Veri Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Selçuk Albut, NKÜ Öğretim Üyesi ve Proje İklim Değişikliği Modelleme Koordinatörü Prof. Dr. Fatih Konukcu ve NKÜ Öğretim Görevlisi ve Proje Veri Toplama ve İşleme Koordinatörü Dr. Bahadır Altürk yer aldı.

Proje değerlendirme toplantısında, projenin bugüne kadar gerçekleştirilmiş faaliyetleri, yıllık rapor ve ekleri, proje bütçesi, eğitim programları, Şubat ayında düzenlenecek proje final konferansı, iklim değişikliği, TR21 Trakya Bölgesi'nde iklim değişikliğinin etkileri ve uyum stratejileri konusunda basılacak proje kitabı hakkında değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca proje faaliyetlerinin öngörülen takvime uygun olarak devem ettiği, iklim değişikliği ve etkilerinin tahmin edilmesi çalışmalarının tamamlandığı, sonuçların yaygınlaştırılması ve farkındalığın maksimum düzeyde artırılması için çaba sarf edildiği kaydedildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık