Başkan Albayrak'a Tüm Hayrabolulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tüm Hayrabolulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yaşar Yörük ve yönetimini makamında ağırladı.Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu'da tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette dernek başkanı ve üyelerden Tüm Hayrabolulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyaret sonunda açıklama yapan Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinde önemli yatırım ve projelerin hayata geçirildiğini belirterek, "Ben bu süreçte tüm vatandaşlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Albayrak'a Tüm Hayrabolulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden Ziyaret
  • 22 Ocak 2019, Salı 10:40