solyanreklam
sagreklam

İnegöllü mobilyacılarımızın yanında olacağız

İnegöllü mobilyacılarımızın yanında olacağız

İnegöllü mobilyacılarımızın yanında olacağız
  • 28 Ocak 2019, Pazartesi 10:25
15. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na İnegöllü mobilyacılar damga vurdu. İnegöl’den fuara katılan 180 firma, sergilediği özel modellerle dikkatleri çekti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Yüksel Özkan, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve CHP İnegöl İlçe Başkanı Nemci Demir ile birlikte fuarı ziyaret ederek İnegöllü mobilyacılara destek verdi. 

İnegöl’ü temsil eden bütün firmaların stantlarını tek tek gezen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey,  firma temsilcileri ile görüşerek hayırlı kazançlar dileğinde bulundu ve sohbet etti. Mobilyacıların sıkıntılarını dinleyen Mustafa Bozbey, “15. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda İnegöl’den gelen firmaların stantlarını görünce gerçekten gurur duydum. Bütün esnafımıza teşekkür ediyorum ve onları kutluyorum. O kadar güzel ürünler yapmışlar ki hem ihracatta hem de iç pazarda firmalar çok önemli bir yere gelmiş.

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Okan Güler ve yönetici arkadaşlarımız ile esnaflarımızın sorunlarını paylaştık. En büyük sorunun da İnegöl’de bir fuar alanının yapılmaması. 31 Mart’tan sonra İnegöllü mobilyacılarla bir araya gelip bu sorunları Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile çözmeyi hedefliyoruz. Zaten esnaflarımızın bir yapılanması var o yapılanmaya destek olarak onların daha fazla ihracat yapmalarını sağlayabiliriz. Göreve geldiğimiz takdirde Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak onların yanında olacağımız ortaya koyduk” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık