solyanreklam
sagreklam

Girelli'ye 35 Kilometrelik Hat Döşeme Çalışması

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Alaşehir’in Girelli Mahallesi’nde 35 kilometrelik ana içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Girelli'ye 35 Kilometrelik Hat Döşeme Çalışması
  • 20 Ocak 2019, Pazar 14:13

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Alaşehir’in Girelli Mahallesi’nde 35 kilometrelik ana içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. 55 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarında ise son aşamaya gelindi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında mahallelerin alt ve üstyapılarını sağlıklı hale getiriyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Alaşehir’in Girelli Mahallesi’nde 35 kilometrelik ana içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması tamamlandı. Abone bağlantılarının yapıldığı mahallede çalışmalar kısa süre içerisinde noktalanarak hatlar devreye alınacak.

Mahallenin üstyapısı da dört dörtlük oluyor
MASKİ Genel Müdürlüğü, Girelli Mahallesi’nin üstyapısını da sağlıklı hale getiriyor. Bu kapsamda mahallede başlatılan 55 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmasında son aşamaya gelindi.

“Alt ve üstyapı işimiz büyük çapta tamamlandı”
Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, “Çalışmalardan memnunuz. Alt ve üstyapı işimiz büyük çapta tamamlandı. Cengiz Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık