solyanreklam
sagreklam

Başkan Soyer: “450 bininci gıda paketini dağıttık”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in pandeminin başında kriz belediyeciliği uygulamaları kapsamında başlattığı gıda paketi desteği sürüyor.

Başkan Soyer: “450 bininci gıda paketini dağıttık”
  • 20 Mayıs 2021, Perşembe 11:31

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in pandeminin başında kriz belediyeciliği uygulamaları kapsamında başlattığı gıda paketi desteği sürüyor. Başkan Soyer, 450 bininci gıda paketini dağıttıklarını söyleyerek, “Biz büyük bir aileyiz. Zor günlerimizde birbirimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda 2020 yılının Mart ayından bu yana 250 bin haneye 450 bin gıda kolisi ve 150 bin hijyen paketi dağıtıldı. Başkan Soyer’in başlattığı “Biz Varız” dayanışma kampanyasıyla büyüyen sosyal yardımlar kapsamında pandemiyle beraber deprem ve selden zarar gören yurttaşlara da destek olundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, her koşulda yurttaşların yanında olmayı sürdüreceklerini belirterek “Biz büyük bir aileyiz. Zor günlerimizde birbirimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Destek sürecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi 2020’de 273 bin gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştı. 2021’de ise gıda paketi desteğine devam etti ve dün pandemi sürecinin 450 bininci paketini teslim etti. Gıda kolisi ve hijyen paketi dağıtımını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi
2021 yılında sosyal desteklere 183 milyon liralık kaynak ayırdı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık