solyanreklam
sagreklam

KEDİ BAKIM İSTASYONU ARSUZ'DA

Hatay’ın Arsuz ilçesinde “Kedi Bakım ve Koruma İstasyonu” kuruldu.

KEDİ BAKIM İSTASYONU ARSUZ'DA
  • 12 Mayıs 2020, Salı 1:05

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda Hatay’ın Arsuz ilçesinde “Kedi Bakım ve Koruma İstasyonu” kuruldu.

Sokak kedilerinin bakım, beslenme ihtiyaçlarını karşılamak ve doğum sonrası süreçte anne kedi ve yavrularının sağlığını korumak amacıyla oluşturulan istasyon Arsuz Uluçınar Mahallesi’nde Lara Parkı’nda hizmete girdi.

Sokak kedilerinin yeme, içme, barınma gibi temel ihtiyaçlarının HBB yetkilileri tarafından karşılandığı istasyonla ilgili görüş bildiren Anadolu Hayvan Hakları Konfederasyonu Arsuz temsilcisi Serap Çağrı, Başkan Savaş’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Arsuz Belediyesi veteriner hekimleri Şerif Akçalı ile Melis Parlar istasyonla ilgili çalışmalarını düzenli şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek “ HBB ile yaptığımız ortak protokol gereği kedi bakım istasyonunda gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Hayvanlara su ve mamaları düzenli olarak ulaştırıyoruz. Bu hizmetin bölgemizdeki hayvanseverler tarafından büyük takdir görmesi bizleri sevindirdi” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık