solyanreklam
sagreklam

Uyku tulumu ihtiyacı yardımseverler tarafından 24 saatte karşılandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Haber Global televizyonunun canlı yayına katılarak sunucu Erhan Ertürk’ün deprem sonrası sürece ilişkin sorularını yanıtladı.

Uyku tulumu ihtiyacı yardımseverler tarafından 24 saatte karşılandı
  • 02 Kasım 2020, Pazartesi 19:33

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Haber Global televizyonunun canlı yayına katılarak sunucu Erhan Ertürk’ün deprem sonrası sürece ilişkin sorularını yanıtladı. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çalışmaları tek elden koordine etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Soyer, ihtiyaçların karşılanması konusunda İzmirlilerin örnek bir tutum sergilediğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Biz İzmir dijital platformu üzerinden Halkın Bakkalı aracılığıyla satışa sunulan dört destek paketinin büyük ilgi gördüğünü, bu kapsamda 24 saatten kısa sürede 6 bin 400 uyku tulumunun yardımseverler tarafından alınarak depremzedelere teslim edildiğini dile getirdi.

Kurulan çadır alanlarının artık çadır kent denilecek düzeye ulaştığını ifade eden Başkan Tunç Soyer, “Buralarda hayatın her anını planlayarak, kaos olmasını engelleyecek bir çalışma yapıyoruz. Sağlıklı koordineli bir çalışma yürüttüğümüzü, acil ihtiyaçların tamamının anında karşılandığını söyleyebilirim. Bizim güncellediğimiz ihtiyaçları halkımız anında ulaştırıyorlar. Şu an için acil olarak pil ve pilli aydınlatma araçlarına ihtiyaç var” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık